Bitcoin Capital Vergoedingen

Hoewel Bitcoin Capital niet tot de online beleggingsmaatschappijen behoort die geen provisiehandel aanbieden, zijn de kosten niet erg hoog. Plus, de broker rekent geen niet-handelskosten, zoals terugtrekkings of inactiviteits kosten. De commissies voor aandelen en ETF’s zijn ook laag, wat niet gezegd kan worden van beleggingsfondsen.

De margetarieven van Bitcoin Capital zijn afhankelijk van uw saldo en de verhandelde valuta. Het hoogste tarief dat in rekening wordt gebracht voor leningen in USD bedraagt 3,59%. En wat de commissies van Bitcoin Capital betreft, deze variëren ook afhankelijk van de activa waarin u handelt.

Voor meer informatie over de vergoedingen en commissies, zie de tabel hieronder.

 • Aandelen en ETF’s (meer dan $1 per aandeel) $0.01 per aandeel (*$1 minimum)
 • Aandelen en ETF’s (minder dan $1 per aandeel) 1% van de transactiewaarde (*$1 minimum)
 • Opties $1 voor eerste contract + $0.75 per bijkomend contract
 • Uitoefenings- / Overdrachtsvergoeding opties $0
 • Transacties in beleggingsfondsen (meer dan $1 per aandeel) $27,50
 • Bedrijfsobligaties tot 10.000 nominale waarde 0,1% * nominale waarde + $3 per obligatie
 • Bedrijfsobligaties Resterende nominale waarde $0,025% * nominale waarde + $3 per obligatie
 • Overheidsobligaties Tot $1 miljoen nominale waarde 0,025% * nominale waarde + $3 per obligatie
 • Overheidsobligaties Resterende nominale waarde 0,005% * nominale waarde + $3 per obligatie
 • Transacties met makelaarshulp Geen extra kosten
 • Aanbevolen minimum $2.500

Bitcoin Capital Mobiele App

Naast een uitstekend desktop platform, heeft Bitcoin Capital een mobiele app ontwikkeld voor beleggers die smartphones verkiezen boven computers. De app, Handy Trader genaamd, heeft dezelfde functies als het Client Portal. Het verschil tussen de twee is dat de Bitcoin Capital app handiger in gebruik is dan de Portal.

Een andere geweldige functie die helpt de app te onderscheiden van de concurrentie is iBot. Dit is een innovatieve chatbot die u kunt gebruiken om een order te plaatsen of te sluiten, of om snel basisinformatie over activa te verkrijgen.

Bitcoin Capital Klantenservice

Naast een menselijke broker die er is om advies te geven over het uitvoeren van trades, staat de klantenservice van Bitcoin Capital tot uw beschikking mocht u problemen tegenkomen. De ondersteuning is beschikbaar van maandag tot vrijdag, 9.00 uur tot 18.00 uur ET. U kunt het bereiken via telefoon, e-mail, of live chat.

Als alternatief kunt u ook de FAQ en How-to secties van het bedrijf raadplegen.

Bitcoin Capital Handel Alternatieven

Aangezien het doel van onze uitgebreide Bitcoin Capital review is om er zeker van te zijn of het echt de titel van de beste online brokerage verdient, zullen we het nu vergelijken met de concurrentie.

Bitcoin Capital vs Interactive Brokers

Gezien het feit dat Bitcoin Capital is voortgekomen uit een partnerschap met IBKR, is het geen wonder waarom de twee effectenmakelaar bedrijven veel vergelijkbare functies hebben. Toch zullen we ons hier richten op de verschillen.

U kunt met $0 beginnen bij IBKR, in tegenstelling tot de aanbevolen Bitcoin Capital minimum storting van $2,500. Bovendien kunt u aandelen verhandelen zonder commissie bij IBKR, terwijl Bitcoin Capital u kosten per transactie in rekening brengt.

Voor opties vraagt IBKR $0,65 per contract, terwijl futures per contract $0,85 in rekening worden gebracht. De kosten voor beleggingsfondsen bedragen $14.95 vergeleken met de kosten voor Bitcoin Capital van $27.50.

Wat de niet-verhandelingskosten betreft, hebben IBKR (met name het Lite-pakket) en Bitcoin Capital geen inactiviteits-vergoeding.

Bitcoin Capital vs Robinhood

In tegenstelling tot Bitcoin Capital, dat is ontworpen voor ervaren en actieve handelaren, is Robinhood een betere keuze voor beginners. Plus, het rekent geen handelskosten, noch vereist het enige storting op voorwaarde dat uw aandelen, opties, en ETF’s verhandelt.

De minimale storting voor margehandel met Robinhood is $2.000, maar u moet upgraden naar een Gold-account, dat $5 per maand kost. Als u van daghandel houdt, moet u $25.000 storten.

Bitcoin Capital vs TD Ameritrade

TD Ameritrade is nog zo’n beste online effectenmakelaar voor beginners. Er zijn geen jaarlijkse of inactiviteits fees, en u kunt aandelen en ETF’s verhandelen tegen $0 commissie. De brokerage rekent echter $0.65 per contract voor een optiehandel, terwijl de Bitcoin Capital optiekosten beginnen bij $1 per contract.