Binanslijsten Verpakt Bitcoin (WBTC) In De Huidige DeFi Boom

De Decentrale Financieringsruimte groeit snel. Met deze groei is de vraag naar Wrapped Bitcoin (WBTC) aanzienlijk toegenomen. Binance, de grootste crypto-beurs ter wereld in termen van marktkapitalisatie, heeft aangekondigd dat het een ander wapen in handen heeft om de voortdurende groei van de decentrale financiële ruimte (DeFi) te ondersteunen.

Een nieuwe ERC-20 penning gekoppeld aan de prijs van Bitcoin (BTC), Wrapped Bitcoin (WBTC), is nu beschikbaar voor de handel op Binance. De aankondiging werd gepubliceerd in een blogbericht van de beurs in augustus. Op basis van de officiële aankondiging kunnen Binance-gebruikers nu beginnen met het storten van WBTC en de token verhandelen tegen Ether en Bitcoin.

Wrapped Bitcoin werd geïntroduceerd in 2019. Het is een op Ethereum gebaseerde token die Bitcoin vertegenwoordigt met één WBTC gelijk aan één BTC. WBTC is een joint venture van grote DeFi-spelers zoals Dharma, MakerDAO, BitGo, Compound, Ren, Kyber Network en het Set Protocol. De penning is goed ontworpen om meer liquiditeit in het Ethereum netwerk met BTC te introduceren en te implementeren in de DeFi sector.

Als onderdeel van de WBTC-functionaliteit op het gebied van decentrale financiën, stelt de penning de bitcoindhouders in staat om aan hun Bitcoin Code te hangen, terwijl ze ook gebruik kunnen maken van DeFi-applicaties zoals Compound om geld te lenen of uit te lenen. In tegenstelling tot de traditionele financiering, voorziet de gedecentraliseerde financiering een gloednieuw monetair systeem dat gebouwd is op publieke blokkades.

Hoe DeFi-functies

DeFi-platforms verbinden kredietnemers en kredietverstrekkers rechtstreeks met elkaar, waardoor kredietcontroles overbodig worden en tegelijkertijd digitale activa in onderpand kunnen worden gegeven. DeFi biedt ook een gedecentraliseerde kredietverstrekking aan als voornaamste voordeel. De decentrale financieringsruimte groeit in 2020 in een duizelingwekkend tempo. De totale waarde die in de markt is opgesloten, bedroeg op 30 augustus 9 miljard dollar.

Defi - gedecentraliseerde financiën in een digitale cirkel op een donkerblauwe abstracte veelhoekige achtergrond. Een ecosysteem van financiële toepassingen en diensten op basis van publieke blokkades. Vector EPS 10..

De meest gebruikte decentrale uitwisseling op Ethereum; Uniswap, overtrof enkele van de grote crypto-uitwisselingen zoals Coinbase in dagvolume op 30 augustus. Omdat DeFi met een enorme stijging blijft doorgaan, neemt ook de vraag naar WBTC toe. Het raakte 274 miljoen dollar in omloop tegen midden augustus.

Binance heeft de DeFi-markt in 2020 snel omarmd. Deze maand lanceerde Binance DeFi in samenwerking met grote industriële spelers zoals Kava Labs en Compound Finance. In april 2020 heeft Binance een nieuwe DeFi-token uitgegeven die wordt ondersteund door de crypto-investering Ontology (ONT).